Home image

Najnoviji postovi

Art Zagreb 2019. – Sajam umjetnosti

0    komentara

Sajam umjetnosti Art Zagreb je mjesto okupljanja galerista i umjetnika iz Hrvatske i svijeta. Sajam je po prvi puta održan prošle godine, a već je postao prepoznatljivo mjesto susreta umjetnika, ljubitelja umjetnosti i kolekcionara.

Park prirode Medvednica – idealna izlet destinacija nadomak Zagreba

0    komentara

S dolaskom proljeća budi se i naša želja za boravkom u prirodi. Sigurno mnogi od vas razmišljaju gdje provesti aktivan vikend. Naš prijedlog je Park prirode Medvednica. Uživajte u bogatstvu prirode nadomak Zagreba.

Posjetite međunarodni sajam turizma Place2go

0    komentara

Place2go je najveći sajam turizma u Hrvatskoj. Od 2012. godine kada je prvi puta održan postaje mjesto susreta ponude i potražnje turističkih destinacija. Sajam traje tri dana. Ove godine je to od 15. do 17. ožujka. Sajam će se održati u Areni Zagreb.

Željko Joksimović – veliki koncert u Areni Zagreb povodom Valentinova

0    komentara

Izuzetno popularan regionalni glazbenik, Željko Joksimović najavio je, i u rekordnom roku rasprodao, koncert u Areni Zagreb 15.2.2019. Zbog velikog interesa zagrebačke publike dodan je drugi koncert 16.2.2019.

Posjetite Zagreb u Noći muzeja

0    komentara

Hrvatsko muzejsko društvo već 14 godina organizira Noć muzeja. Kroz godine, Noć muzeja je prerasla u tradicionalnu nacionalnu manifestaciju koja privlači sve već broj posjetitelja. Održava se u gradovima diljem Hrvatske, a u njoj sudjeluje velik broj muzeja, galerija i ostalih kulturnih ustanova.

Nova godina u Zagrebu

0    komentara

Zagreb je omiljena destinacija mnogima koji Novu godinu vole dočekati na otvorenom. U prosincu gradske ulice i trgovi ožive u bojama božićnog sajma, a brojna zabavna i kulturna događanja za vrijeme adventa te božićnih i novogodišnjih praznika zabavljaju građane do kraja prvog tjedna u siječnju.

Božićni sajam u Zagrebu

0    komentara

Božićni sajam u Zagrebu, koji ove godine traje od 1. prosinca do 6. siječnja, donosi pregršt događanja koja će na gradskim ulicama i trgovima probuditi duh adventa uz obilje odlične hrane, pića te glazbenih i scenskih nastupa.

Interliber: 41. Međunarodni sajam knjiga i učila

0    komentara

Interliber, omiljeni sajam za sve generacije ljubitelja knjiga, vraća se u svom 41. izdanju na  Zagrebački velesajam od 13. do 18. studenog.

One Take Film Festival

0    komentara

One Take Film Festival, popularni festival filmova snimljenih u jednom kadru, održava se u Zagrebu od 19. do 21. listopada 2018.

Nedostupna baština – tajne čuvaonica Hrvatskog povijesnog muzeja

0    komentara

Izložba „Nedostupna baština – tajne čuvaonica Hrvatskog povijesnog muzeja,“ otvorena 12. prosinca 2017. godine u izložbenom prostoru Hrvatskog povijesnog muzeja, predstavlja 216 pažljivo odabranih predmeta iz stalnog postava muzeja