Home image

Najnoviji postovi

Zašto posjetiti Zagreb zimi

Tagovi:
0    komentara

Zagreb je idealna destinacija koju možete posjetiti neovisno o godišnjem dobu. Grad nudi pregršt sadržaja u kojima možete uživati i za hladnih dana. Zagreb zimi oživi posebnom čarolijom.

Snježna kraljica 2020.

0    komentara

Snježna kraljica je ženska i muška slalomska utrka Svjetskog skijaškog kupa. Utrka se održava na zagrebačkom Sljemenu od 2005. godine, a nazvana je u čast uspješne hrvatske skijašice Janice Kostelić čiji su vrhunski sportski rezultati zaslužni što se ova utrka organizira upravo u Zagrebu.

Zagreb Film Festival

0    komentara

Zagreb Film Festival već 17 godina pruža priliku filmskim debitantima da se predstave publici. Od samog početka program ovog festivala usmjeren je prema promociji debitantskih filmova i autora.

Tajne zagrebačkih tunela

0    komentara

Ispod Zagreba leži još jedan neistražen „tajni grad“ kojeg čini niz misterioznih tunela. Najstariji datiraju još iz 18 stoljeća, a neki su građeni tijekom Drugog svjetskog rata.

Upoznajte Zagreb – Turistička zajednica poklanja besplatne razglede grada

0    komentara

Turistička zajednica grada Zagreba i ove godine daruje besplatne razglede grada u pratnji vodiča. Razgledi će biti vođeni na hrvatskom jeziku te im je cilj zainteresiranim građanima približiti znamenitosti glavnog grada.

Posjetite zagrebački botanički vrt

0    komentara

Botanički vrt u Zagrebu najstariji je botanički vrt u Hrvatskoj, neprekidno djeluje od 1889. godine. Ovaj spomenik prirode i kulture nalazi se među najposjećenijim turističkim znamenitostima u Zagrebu.

Vodič za ljeto u Zagrebu

0    komentara

Premda nije na jadranskoj obali, Zagreb je itekako zanimljiva ljetna destinacija. Pregršt kulturnih, glazbenih i društvenih događanja dane u Zagrebu čine zanimljivima, a tople večeri romantičnima. Ljeto u Zagrebu postaje poseban doživljaj koji si morate priuštiti.

Međunarodni festival vatrometa u Zagrebu

0    komentara

Zagrebačko nebo i ove će godine biti ukrašeno spektakularnim vatrometom za vrijeme trajanja Međunarodnog festivala vatrometa od 14. do 16. 06. Mjesto održavanja festivala je obala Save uz jezero Bundek.

Art Zagreb 2019. – Sajam umjetnosti

0    komentara

Sajam umjetnosti Art Zagreb je mjesto okupljanja galerista i umjetnika iz Hrvatske i svijeta. Sajam je po prvi puta održan prošle godine, a već je postao prepoznatljivo mjesto susreta umjetnika, ljubitelja umjetnosti i kolekcionara.

Park prirode Medvednica – idealna izlet destinacija nadomak Zagreba

0    komentara

S dolaskom proljeća budi se i naša želja za boravkom u prirodi. Sigurno mnogi od vas razmišljaju gdje provesti aktivan vikend. Naš prijedlog je Park prirode Medvednica. Uživajte u bogatstvu prirode nadomak Zagreba.