Bed and breakfast Zagreb će oduševiti sve goste metropole

0    komentara

Ako tražite smještaj u Zagrebu, bilo za turistički ili poslovni boravak u hrvatskoj prijestolnici, jedan od vrlo popularnih izbora je ‘bed and breakfast’. Ovaj engleski naziv sugerira kako se radi o tipu smještaja koji uključuje noćenje i doručak. Nakon najvažnijeg obroka kojim se treba zdravo započeti dan, možete bezbrižno nastaviti sa svojim planovima i obvezama.

To je idealno za poslovne goste, koji najveći dio dana provode na sastancima, konferencijama i seminarima i tome prilagođavaju ručak i večeru. Bed and breakfast smještaj odgovara i običnim turistima, koji se poslije doručka mogu uputiti i na udaljenija odredišta i izlete u okolici.

Bed and breakfast hoteli su pravi izbor i ako se ne zadržavate dugo u Zagrebu. U tom je slučaju poželjno da je lokacija hotela čim bliža središtu grada, kako ne biste gubili puno vremena na dolazak do glavnih atrakcija poput romantičnog Gornjeg grada, prekrasnih trgova, zelenih perivoja i parkova, skrovitih uličica i različitih kultnih mjesta i spomenika koji čuvaju prošlost Zagreba…

Odaberite hotel Jadran

Jedan od hotela koji se može pohvaliti takvom odličnom lokacijom u srcu grada i nadomak svih najznačajnijih znamenitosti je hotel Jadran. Ovaj nedavno obnovljeni hotel s dugom tradicijom, smješten je u povijesnoj jezgri Zagreba, u jednoj od najstarijih gradskih ulica – Vlaškoj.

Ovdje se duh prošlosti ne može izbjeći jer se često kaže kako je to ulica posebne duše, s jedinstvenim uspomenama i pričama o Zagrebu. Jedna od najznačajnijih je spomenik poznatom hrvatskom književniku Augustu Šenoi koji se rodio baš u Vlaškoj ulici. Kakve se još zanimljivosti skrivaju u njoj otkrijte sami kada se smjestite u hotel Jadran.

bed & breakfast hotel jadran

Čaroban pogled na katedralu

Blizina svim atrakcijama svrstava ovaj šarmantni hotel s tri zvjezdice među najpoželjnija mjesta za odmor i boravak u Zagrebu. Uz to ima i sjajnu uslugu bed and breakfast i pruža još niz pogodnosti zbog kojih se zadovoljni gosti uvijek rado vraćaju…

Na raspolaganju je 49 u potpunosti preuređenih soba, modernog dizajna sukladno suvremenim hotelskim standardima, s dva ili tri ležaja. Sobe su opremljene flat screen TV-om, telefonom, AC-om, besplatnim WiFi-om, sušilom za kosu i slično, a što je najvažnije, ugodne su za odmor te se iz njih pruža atraktivan pogled na cijeli grad, zanimljivu i živopisnu Vlašku ulicu i velebnu katedralu.

Doživite jedinstven šarm i atmosferu

Dolazite li automobilom, hotel Jadran ima i besplatni privatni parking, no treba napomenuti kako njegova upotreba ovisi o raspoloživosti, ali na udaljenosti od samo nekoliko metara je javna garaža za smještaj vaših limenih ljubimaca.

Besplatni bežični internet se nalazi u svim prostorima hotela, a možete se poslužiti i internet cornerom i mjenjačnicom. Treba li vam usluga pranja i glačanja odjeće ili možda najam sefa ili mini-bara, također ne morate brinuti. Ljubazno osoblje hotela pobrinut će se da imate sve što vam je potrebno za ugodan boravak u Zagrebu!

Želite li učiniti vaš odmor zanimljivijim i uzbudljivijim, u hotelu Jadran vas očekuju posebni paketi za razgledavanje cijelog Zagreba i šire. Okolica grada je prekrasna, a što sve i kada posjetiti znaju u hotelu Jadran.
Dogovorite posjet Medvednici, zagrebačkom moru Jarunu ili izlet na atraktivna Plitvička jezera. Doživjet ćete Zagreb u pravom svjetlu, kao europsku prijestolnicu, osebujnog stila, impresivne arhitekture i prirodnih ljepota i zasigurno ćete se poželjeti vratiti…

Comments are closed.