Bikeri – dobrodošli u Zagreb i Hotel International

0    komentara

Motocikl, tetovaže, prsluk i jakne od jeansa ili kože s logom kluba na leđima… Zvuči primamljivo? Pripadate li vi možda krugu avanturista? Volite li adrenalin, brzinu, jurišanje, vjetar u kosi, buku, zvuk motora i uzbudljive cestovne avanture? I vi možete razumjeti zbog čega psi rado vole viriti kroz prozor automobila tijekom vožnje? Ne bojite se pritisnuti gas do kraja i izgarate od želje da saznate kakav je osjećaj uživati na motociklu i u garaži imati ljubimca poput Suzukija, Honde, BMW-a, Yamahe, Kawasakija ili možda čuvenog Harleya Davidsona?

Ako je vaš odgovor potvrdan, vrijeme je da, ako već niste, nabavite motocikl i postanete dio velike bikerske obitelji koju karakterizira velika ljubav prema slobodi, motorima i čvrsta prijateljstva bikera i strastvenih zaljubljenika u vožnju na dva kotača. Doživljaj je poseban, osobito ako se odvažite motorom krenuti na neko putovanje! Neka vas put svakako dovede i do Hrvatske i Zagreba, u kojem su bikeri uvijek rado viđeni i dobrodošli gosti!

U svibnju svi bikerski putevi vode u Zagreb

Zagreb se nikako ne smije zaobići početkom svibnja, kada se organizira Karavana za život ‘bikeri na cesti’. Riječ je o edukativnoj i humanitarnoj vožnji kroz cijelu Hrvatsku do Zagreba kojoj je cilj upozoriti na poteškoće u prometu s kojima se motociklisti svakodnevno susreću, nedostatke prometnica, sigurnosnih uvjeta, prometnih znakova, zakonskih propisa, a prije svega, kako bi se približila strast, želja, ljubav i privrženost životu na dva kotača.

Ove godine, 3. svibnja, Zagrebom će zavladati bikeri, koji će na krajnje odredište – Otok mladosti na Jarunu stići iz svih krajeva Hrvatske, ali i šire, iz susjedne Slovenije, Mađarske, Crne Gore, Italije te Austrije, Njemačke, Švicarske, Australije i ostalih zemalja. Na prigodan će se način obilježiti i Dan motociklista u Hrvatskoj koji se slavi 5. svibnja, a hrvatsku metropolu preplavit će mnogobrojni atraktivni motorni ljubimci, različite akrobacije i prigodna događanja, buka motora, mirisi ulja, benzina i spaljenih guma te pozitivne emocije…

Hotel International uvijek je otvoren za bikere!

Svi gosti Zagreba bit će dobrodošli u Hotelu International, smještenom u samom središtu poslovne gradske zone u Miramarskoj ulici 24, koji i tijekom cijele godine srdačno ugošćuje ne samo poslovne goste i turiste, nego i bikere i njihove motorne ljubimce! Ako ste se pitali gdje u Zagrebu pronaći idealan smještaj i kvalitetan odmor za nastavak putovanja, Hotel International koji ponosno nosi oznaku ‘Bikers welcome‘, bit će pravo mjesto za vas!
U prostranim, elegantno i moderno uređenim hotelskim sobama raspoređenima u tri kategorije i luksuznim smještajem u apartmanima, osjećat ćete se kao kod kuće, a privlačne ponude smještaja i posebnih jelovnika i specijaliteta, garancija su vašeg nezaboravnog boravka u hrvatskoj metropoli. Nije važno jesu li povod dolasku bikerski susreti, turistički obilasci ili radni i poslovni sastanci i konferencije, nakon kojih ćete odijela i kravatu, rado zamijeniti udobnom kožnom jaknom i uputiti se u uzbudljivo otkrivanje čari i zabavne strane hrvatske metropole, doživljaj će biti impresivan i jedinstven.

Odaberite najprivlačniju ponudu i neodoljivi ‘bikers menu’

Vrhunsko osoblje hotela pobrinulo se da se puni dojmova vratite svojim domovima. Pripremljena je posebna bikerska ponuda za goste na dva kotača, koja uključuje iznimno popularan i pomno osmišljeni jelovnik – slasni domaći hamburger od najkvalitetnijih sezonskih namirnica, chips od domaćeg krumpira i nezaobilazno omiljeno piće svih bikera – pivo!
Bojite li se za sigurnost vaših motornih ljubimaca, ne brinite, Hotel International ima čuvanu garažu u koju bezbrižno možete smjestiti svoje motocikle i prepustiti se uživanju u domaćim i internacionalnim gastronomskim specijalitetima hotela i opuštanju u modernom lounge baru s ljetnom terasom i bogatom ponudom domaćih i stranih pića, koktela i napitaka.
Osim toga, ovisno o trenutnoj raspoloživosti, osiguran je i besplatni upgrade, odnosno premještaj u Superior sobu više kategorije, a ako se za to ukaže potreba, ljubazno osoblje hotela uputit će vas do ovlaštenog servisa, organizirati prijevoz i popravak vašeg motocikla! Odlično, zar ne? Već danas provjerite i ostale atraktivne ponude i pakete Hotela International, odaberite ono što vam najbolje odgovara i rezervirajte svoj savršeni odmor u Zagrebu…

Comments are closed.