Božićni blagdani u HUP Zagreb hotelima

0    komentara

Stiglo nam je najljepše i najčarobnije doba godine i božićni blagdani su pred vratima, a vi još niste isplanirali gdje ćete ih provesti? Neka to bude u jednoj od najatraktivnijih božićnih destinacija u Europi – Zagrebu!

Znate li da je hrvatska metropola izabrana za najbolju europsku adventsku destinaciju? Provjerite zašto je pravi odabir za vaše božićno putovanje i odmor, doživite sve čari Adventa i blagdanske čarolije, posjetite najljepši božićni sajam, prošećite prekrasno okićenim gradom, kupite božićne poklone i družite se s najmilijima, a nezaboravne trenutke provedite u renomiranim zagrebačkim hotelima.

bozic6

HUP Zagreb hoteli vas spremno očekuju sa svojom bogatom adventskom i božićnom ponudom! Pripremljena je raskošna blagdanska trpeza u svim hotelima, a s obzirom na to da je vrijeme darivanja, vrijede i posebne cijene noćenja.

Doživite blagdansku čaroliju u Westinu

The Westin Zagreb vas nedjeljom poziva na adventski ručak, a dođite i na svečani buffet ručak na dan Božića. Želite li iznenaditi obitelj, prijatelje ili poslovne partnere, naručite blagdanske delicije koje će vam s ljubavlju pripremiti osoblje hotela, od tradicionalnih kolačića, kuhanog vina do bakalara.

Ovdje poslovne partnere možete počastiti domjenkom, a osigurane su i posebne blagdanske cijene noćenja. Dočekajte Novu 2017. godinu na gala proslavi uz raskošnu večeru, band, plesače i poseban paket s noćenjem i doručkom.

Provedite vesele blagdane u Sheratonu

U središtu grada će se za nezaboravno putovanje prema 2017. godini pobrinuti Sheraton Zagreb Hotel. Posjetite tjedan bakalara i morskih delicija u restoranima Kralj Tomislav i Fontana, dogovorite organizaciju božićnog domjenka i uživajte u adventskom, božićnom i novogodišnjem ručku.

Cafe Imperial ima posebnu ponudu kava i kolača, a u kuhanom vinu i blagdanskim slasticama uživajte u Piano Baru, uz vesele božićne note na klaviru svakog četvrtka i nedjelje. Ponesite kući ukusne božićne kolače, jedinstvenu Tortu srce i blagdansku košaru s blagdanskim delicijama poput purice s mlincima. Budite dio nezaboravnog novogodišnjeg dočeka i iskoristite prigodne popuste noćenja.

Panoramina božićna priča

Provjerite kakvu vam božićnu priču priprema najviši hotel u Hrvatskoj – Panorama Zagreb Hotel. Zagrijte se uz kuhano vino, toplu bijelu čokoladu i blagdanske kolačiće u Lobby Baru. Nedjeljom se u restoranu Šestine poslužuje adventski buffet ručak, a srijedom i petkom riblji meni.

Posjetite tjedan bakalara i dođite na prigodni ručak s obitelji i prijateljima na Božić, a poslovne partnere počastite najboljim božićnim domjenkom uz birane delicije i brojne pogodnosti. Dogovorite idealni blagdanski meni po želji, koji će vam biti dostavljen u ured ili na kućnu adresu, a drage osobe i suradnike razveselite poklon bonom hotela Panorama.

bozic5

Adventska bajka Hotela International

Jedinstvena adventska i novogodišnja bajka spremna je u Hotelu International Zagreb. Kuhanim vinom i blagdanskim kolačićima zasladite se u Lobby Baru. Ponesite kući tradicionalne božićne slastice, rezervirajte domjenak za partnere i dočekajte ovdje Novu godinu, uz ekskluzivni meni i bogata jela i živu glazbu. Vrijede i posebne cijene smještaja pa ne propustite doživjeti nezaboravnu atmosferu blagdana i osjećajte se kao kod kuće…

Budite u središtu adventskih događanja

A u samom srcu Zagreba, nadomak svim adventskim događanjima u gradu, posebni blagdanski paket čeka vas u Hotelu Jadran Zagreb. Simpatični bed & breakfast hotel je samo nekoliko minuta hoda udaljen od svih atrakcija i središta grada i pobrinut će se za doživljaj prave adventske čarolije.

Iskoristite ponudu koja uključuje noćenje s doručkom, besplatan Wi-Fi i parking te zimski čaj dobrodošlice s domaćim adventskim kolačićima!Odaberite neku od ponuda u HUP Zagreb hotelima na vrijeme i vidimo se na Adventu u Zagrebu!

Comments are closed.