Najljepše i najromantičnije sale za vjenčanja u Zagrebu

0    komentara

„Samo jednom u životu sretneš nekoga koga ne možeš usporediti ni sa jednom drugom osobom na svijetu“, jedan je od poznatih romantičnih ljubavnih citata. Ako ste i vi pronašli takvu osobu i odlučili ste joj izreći sudbonosno ‘da’, započnite s planiranjem svog savršenog dana i potražite romantičnu salu za vjenčanje.

Vjenčanje je mnogo više od samo posebnog događanja i svi koji uplovljavaju u bračnu luku žele da im ostane u najljepšem sjećanju kao dan u kojem su istinski uživali. A vaši gosti? Za svoj najsretniji dan u životu sigurno ćete poželjeti odabrati samo najbolje i najljepše za uzvanike i najmilije. Pronađite idealnu lokaciju na kojoj ćete sa stilom proslaviti početak bračnog života, a neka to bude dvorana za vjenačnja u nekom od hotela tvrtke HUP-Zagreb d.d.

Dugogodišnje iskustvo i tradicija u organizaciji vjenčanja

Ova poznata hotelijerska, ugostiteljska i turistička tvrtka će vam u svojim vrhunskim hotelima: The Westin Zagreb, Sheraton Zagreb hotelu, Panorama Zagreb hotelu i hotelu International pružiti sve što je potrebno da vam vjenčanje bude baš kako ste i zamišljali. Priželjkujete li raskošnu svadbu s velikim brojem uzvanika ili nešto skromniju i intimniju svečanost, u HUP-ovim hotelima ćete pronaći sve što vam odgovara…

U ponudi su sale za vjenčanja različitih veličina i rasporeda, koje su elegantne i romantične i prije svega, multifunkcionalne, pa se lako mogu prilagođavati veličini svadbe i dekorirati prema vašim zahtjevima. Koju odabrati, ovisit će o broju uzvanika.

dvorana za vjenčanja zagreb

Kristalna dvorana za raskošno vjenčanje u Zagrebu

Za velike svadbe, najbolji je izbor prekrasna kristalna dvorana u Westinu, koja se prostire na 703 četvorna metra i može primiti do tisuću osoba.
Nešto manja je Velika dvorana u Sheratonu, koja na 617 četvornih metara ima maksimalni kapacitet 800 uzvanika. Dvostruko manja je dvorana Kaptol najvišeg hotela u Hrvatskoj – Panorame, iz kojeg se pruža predivan pogled na cijeli grad ili se odlučite za Grand salon hotela International u kojem će svaka gala svečanost biti i više nego posebna.
Velika dvorana u Panorami ili sala Panorama u Westinu koja maksimalno prima do 220 osoba su idealne za nešto manja vjenčanja, a za maksimalno do 150 gostiju, Westin vam u svojom romantičnom prostoru nudi dvoranu Opera na 250 četvornih metara.

Priželjkujete intimno slavlje?

Restoran Kralj Tomislav ili Kaptol ili pak Westinova dvorana Ouverture za do 80 osoba, dvorana Zagreb u Panorami, Grič ili Fortuna najbolje odgovaraju intimnijim svečanostima, a ne brinite i ako svoj poseban dan želite proslaviti samo s kumovima i najužom obitelji. Sheratonova dvorana Zagreb prima do 25 uzvanika!

Ako se još niste odlučili što od ponuđenog izabrati, znajte da u Westinu imate iznimnu mogućnost razmjene zavjeta na 17. katu s predivnim pogledom, a između 13 dvorana raznih veličina, zasigurno ćete pronaći onu koja vam najbolje odgovara. Luksuzni Sheraton, smješten u srcu Zagreba, nudi izbor 17 multifunkcionalnih elegantnih dvorana te između ostalog i dekoracije s ledenim figurama, a u Panorami će vaše goste čekati prigodna dobrodošlica na terasi…

Poklonite povjerenje HUP-ovim hotelima

Odabir sale za vjenčanje i organizacija cjelokupne svadbene svečanosti nije lagana zadaća, ali može biti jednostavna i bezbrižna ako sve prepustite tvrtki HUP-Zagreb d.d. U svojim će se hotelima i sa profesionalnim koordinatorima vjenčanja, pažljivo slaganim jelovnicima prema vašim željama, jedinstvenim dekoracijama sala, ugodnim romantičnim ambijentom i vrhunskom uslugom, smještajem za prvu bračnu noć i posebnim cijenama noćenja za uzvanike, pobrinuti da vaš poseban dan bude kao iz bajke.

Poklonite svoje povjerenje HUP-ovim hotelima i u prekrasnom ambijentu najljepših zagrebačkih hotela imajte svadbeno slavlje o kakvom ste sanjali!

Foto: freeimages.com

Comments are closed.