Organizacija konferencija u Zagrebu u HUP-ovim hotelima

0    komentara

Organizirate konferenciju ili kongres? Zagreb je gospodarsko, diplomatsko i kulturno središte Hrvatske, grad kulture, umjetnosti i zabave i što je posebno važno – centar svih poslovnih zbivanja. Brojni sadržaji i infrastruktura svrstavaju hrvatsku metropolu među najpoželjnije destinacije za organizaciju konferencija i različitih poslovnih događanja, a ako tražite mjesto kojim ćete zadiviti svoje poslovne suradnike i klijente, hoteli grupacije HUP-Zagreb bit će pravi izbor.

Ugodan prostor i ambijent, koji inspirira, prostrane i elegantno uređene dvorane, najkvalitetnija audio vizualna i tehnička oprema, vrhunska ugostiteljska i gastronomska ponuda, stručno i ljubazno osoblje, samo je dio onoga što će vaše poslovno događaje učiniti jedinstvenim.

konferencije u zagrebu

Svaki event je priča za sebe

Bez obzira o kakvoj se konferenciji radi, organizacija zahtijeva visoku razinu usluge, a kako bi ostao upamćen vama i sudionicima, poklonite svoje povjerenje hotelima grupacije HUP-Zagreb, koji se mogu pohvaliti dugogodišnjom tradicijom i ugledom u pružanju vrhunskog smještaja u Zagrebu i organizacijom različitih događanja visokih profila.

Smještajni kapaciteti različitih kategorija, konferencijske dvorane, restorani i kvalitetna usluga, razlog su da svoje poslovne sastanke, konferencije, simpozije ili kongrese organizirate u najboljim zagrebačkim hotelima.

The Westin Zagreb, Sheraton Zagreb Hotel, Panorama Zagreb Hotel i Hotel International, pobrinut će se da vaš event bude priča za sebe i najiščekivaniji događaj godine. Kako bi sve prošlo uspješno, planiranje prepustite konzultantima, koji će se pobrinuti da sve što ste zamislili, postane stvarnost. Svakom se događanju pristupa individualno i profesionalno i ispunit će se sve vaše potrebe, želje i zahtjevi.

Bogato iskustvo u pružanju konferencijskih usluga

Dvorane za konferencije u potpunosti se prilagođavaju vrsti, razini i broju sudionika i vodi se računa da se svako događanje pažljivo isplanira i izvede do posljednjeg detalja. O tome svjedoče brojni dosad uspješno održani seminari, konferenciji i poslovni eventi na najvišoj razini, koji su izmamili osmjehe na lica sudionicima, pa neka tako bude i vama.

Tražite li idealno mjesto na kojem će sve funkcionirati kako treba, a prostor savršeno odgovarati vašem ‘D’ danu, odaberite neki od HUP-ovih hotela.

Konferencijske dvorane su različite veličine i lako ćete pronaći onu koja će vam se najviše svidjeti. Većina dvorana može se pregraditi i spajati, a njihov izgled i dekoracija se prilagođavaju prigodi.

Vrhunska usluga stručnog osoblja

Sve možete dogovoriti sa stručnim i uslužnim hotelskim konzultantima za organizaciju konferencija, koji vam u svakom trenutku stoje na usluzi, a pobrinut će se da na konferenciji imate idealne uvjete, gostoljubivu atmosferu i sve što je potrebno za neometani rad i poslovni uspjeh, inovativnost i kreativnost na visokom nivou.

U Westin Zagreb Hotelu će Kristalna dvorana površine veće od 700 četvornih metara biti idealna za velik broj sudionika konferencije, a za veća okupljanja su tu još i dvorane Panorama i Opera, površine veće od 200 četvornih metara. Za manja događanja, na raspolaganju su vam dvorane za sastanak Zrinjevac i Tuškanac, koje se mogu i spojiti.

Sheraton Hotel Zagreb sa svojih 17 dvorana u rasponu od 617 do 16 četvornih metara, može ugostiti i najzahtjevnija događanja, kao i najviši hotel u Hrvatskoj – Panorama Zagreb Hotel, s prekrasnim panoramskim pogledom na cijeli grad koji prima i do 800 gostiju konferencije.

Hotel International, smješten u poslovnoj zoni Zagreba također će u svojim profinjenim klimatiziranim dvoranama s najsuvremenijom tehničkom opremom i vrhunskom uslugom, nadmašiti sva očekivanja, a vaše događanje učiniti savršenim, baš kako ste i zamislili.

Comments are closed.