Posjetite međunarodni sajam turizma Place2go

0    komentara

Place2go je najveći sajam turizma u Hrvatskoj. Od 2012. godine kada je prvi puta održan postaje mjesto susreta ponude i potražnje turističkih destinacija. Sajam traje tri dana. Ove godine je to od 15. do 17. ožujka. Sajam će se održati u Areni Zagreb.

Sajam turizma Place2go obuhvaća B2B i B2C segment. Petak, prvi dan sajma, rezerviran je za B2B segment, dok su preostala dva dana posvećena B2C segmentu te je ulaz besplatan za sve posjetitelje.

Place2go sajam turizma nudi bogat program u kojem sudjeluju poznati putnici i putopisci. Na velikom izlagačkom prostoru posjetitelji mogu upoznati turističku ponudu raznih krajeva kao i ponudu turističkih agencija i zrakoplovnih kompanija.

Ako volite putovati nemojte propustiti ovaj sajam. Place2go je mjesto na kojem ćete pronaći inspiraciju za svojih nekoliko sljedećih putovanja.

Putopisci i blogeri na sajmu turizma Place2go 2019.

Pozornica sajma svake godine ugošćuje poznate putnike, putopisce i blogere koji rado dijele svoje priče i iskustva na zanimljiv i zabavan način. Tko su govornici ove godine?

Mirela Priselac Remi

India – very sensory experience

Remi vas poziva da iz poslušate njeno iskustvo putovanja u Indiju. Posjetila je u New Dehli i Pushkar. Kao je Indiju teško opisati u nekoliko rečenica, Remi će vam ju dočarati fotografijama i pričom. Pozornica sajma Place2go rezervirana je za „posjet Indiji“ 18.3.2019. u 17 sati.

Goran Milić

Mali vodič kroz različite mentalitete

Poznatog novinara nije potrebno posebno predstavljati, iza njega stoji nekoliko napisanih knjiga te više od stotinu putopisnih emisija. U svom predavanju na sajmu Place2go, 18.3.2019. u 16 sati upoznat će posjetitelje s različitim mentalitetima pripadnika različitih entiteta koje je susretao na svojim putovanjima. 

Goran Jović

Nezaboravni Zanzibar (Tanzanija)

Goran Jović, avanturist i fotograf, vodi vas kroz jedinstvene krajeve daleko od civilizacije. Pripremite se na jedinstvene prizore 17.3.2019. u 17 sati.

Sve popularnija Latinska Amerika

Drugog dana sajam Goran Jović vodi vas na još jedno putovanje – u Latinsku Ameriku. 18.3.2109. u 14 sati govorit će o svom putovanju u Belize, Nikaragvu, Kostariku, Panamu, Ekvador, Kolumbiju i Venezuelu.

Putoholičari

Route 66

Od Chicaga do Los Angelesa kroz 3 vremenske zone i 8 saveznih država, putovanje kroz Ameriku dugačko 3939 km. Ova cesta nikog ne ostavlja ravnodušnim, pa ni one koje slušaju o njoj. Dođite na Place2go 17.3.2019. u 16 sati i postanite dio fascinantne priče o najpoznatijoj američkoj cesti.

route66-hup

Travellounge

Filipini & Vijetnam kroz 5 osjetila

Sudionice panela Rujana Lukač,  Riana Petanjek i Klara Šimunović prenijet će vam svoja iskustva s putovanja i potaknuti vas da napokon posjetite tu destinaciju o kojoj oduvijek maštate.

Vrijeme i mjesto: pozornica sajma Place2go, 17.3.2019. u 11 sati.

MyLife4Kids

Humanitarno putovanje Zapadnom Afrikom

Skupina avanturista koja je u sklopu projekta MyLife4Kids proputovala Zapadnu Afriku s ciljem dostavljanja humanitarne pomoći u zabačena sela predstavit će vam ovaj projekt kroz fascinantne fotografije i video snimke. Na programu su 17.3.2019. u 14 sati.

Dejan Nemčić

Udruga „Možemo zajedno“ upoznaje hrvatsku djecu s afričkim vršnjacima

Još jedan humanitarni projekt koji će biti predstavljen na sajmu. Udruga „Možemo zajedno“ pomaže djeci bez roditelja u zemljama trećeg svijeta, a u sklopu projekta „Afrika možemo zajedno“  organizirane su virtualne šetnje za učenike Hrvatskih škola. Kako je bilo u Africi i kako su učenici reagirali, poslušajte od profesora geografije Dejana Nemčića 18.3.2019. u 13 sati.

 

Informacije o smještaju i prijevozu

Dobra vijest za sve vas koji planirate posjetiti sajam turizma Place2go. Hrvatske željeznice putnicima na sajam nude čak 40% popusta na kupnju povratnih karata.

Ovo je idealna prilika da osim sajma turizma Place2go posjetite i grad Zagreb. Priuštite si vikend odmor.

Hotel International Zagreb pripremio je posebnu ponudu za posjetitelje međunarodnog sajma turizma Place2go 2019. Sobe za jednu osobu dostupne su po cijeni već od 70 eura, sobe za dvoje već o 80 eura.

Cijene uključuju noćenje s bogatim buffet doručkom, bežični internet u svakoj sobi te korištenje fitness centra i saune.

Više o posebnoj ponudi koja traje za vrijeme trajanja sajam Place2go (15.-17.3.2019.) saznajte na: Posebna ponuda hotela International.

Svoj smještaj možete rezervirati putem e-maila: reservations.international@hup-zagreb.hr uz naznaku Place2go.

S nestrpljenjem očekujemo vaš dolazak.

Foto: Pexels

Comments are closed.