Vjenčanje sa stilom proslavite u romantičnom Zagrebu

0    komentara

Sanjate vjenčanje sa stilom i tražite savršenu lokaciju? Zagreb je grad sa srcem i dušom, čija romantična barokna arhitektura, zelena ogrlica parkova i ljepote Gornjeg grada privlače mnoge zaljubljene parove.

Nedavno ga je internetska stranica ‘European Best Destinations’ izdvojila kao jednu od najromantičnijih destinacija na kontinentu. Popularni Stross, Zrinjevac, Cmrok, Tuškanac, Maksimir, Botanički vrt, jezera Jarun i Bundek, Medvednica, prekrasni parkovi, šume i perivoji te šarmantni Gornji grad, samo su neke od oaza koje oduševljavaju prirodom, ugođajem i šetnicama. Na mnogima su zaljubljeni parovi fotografijama ovjekovječili najljepše trenutke i uspomene jednog od najvažnijih dana u životu – vjenčanja.

Zagreb je najpoželjnije mjesto za vjenčanje iz snova

Želite li ga proslaviti sa stilom, Zagreb je idealan izbor jer ovdje svi vaši snovi postaju stvarnost. Spoj modernog i tradicije jednog od najstarijih europskih gradova i jedne od najmlađih europskih metropola, zabave i veselja, ovog toplog i srdačnog domaćina svrstava među najpoželjnije mjesto za sudbonosno da.

Često ćete čuti da Zagreb ima veliko srce, a ako ste vi nekome poklonili svoje i odlučili ste s tom osobom provesti ostatak života, neka hrvatska prijestolnica bude početna stanica vašeg novog zajedničkog bračnog putovanja…

Hoteli u Zagrebu ispunit će sve vaše želje

Ovdje će vaše vjenčanje biti kao iz snova i onakvo kakvo ste oduvijek željeli, a za to će se pobrinuti najbolji zagrebački hoteli i njihovi vrhunski restorani i osoblje. Bilo da se odlučite za Sheraton Hotel Zagreb, Panorama Zagreb Hotel ili Hotel International, nećete pogriješiti jer će se svi pobrinuti da vaš poseban dan bude svečan, elegantan i jedinstven i dugo se pamti.

Na raspolaganju su vam koordinatori cjelokupne svečanosti, koji će pomoći u organizaciji najsitnijih detalja, a vi ćete se moći bezbrižno opustiti i uživati u svojoj proslavi.

vjenčanje sa stilom

Odaberite elegantnu dvoranu i ukusni jelovnik po želji

Prije nego što počnete s planiranjem vjenčanja, najprije sastavite listu gostiju kako bi mogli odabrati odgovarajuću dvoranu. U Sheratonu možete birati između Velike dvorane koja prima čak i do 800 gostiju i 17 ostalih manjih multifunkcionalnih dvorana, koje će shodno vašim željama i idejama, dobiti elegantno i romantično ruho, bilo da se radi o intimnoj večeri ili raskošnoj proslavi.

Jelovnik možete sami osmisliti i iskombinirati u dogovoru s ljubaznim i profesionalnim osobljem, a uz odgovarajuću glazbu, rasvjetu i dekoraciju koja može uključivati čak i ledene figure, vjenčanje će biti nezaboravno!

Čarobnu proslavu svadbene svečanosti nudi i Panorama Zagreb Hotel, u kojem također možete birati između nekoliko prostranih sala i menija. Hotel s najljepšim panoramskim pogledom na cijeli grad organizirat će vjenčanje po vašoj mjeri, a vi samo trebate odabrati datum i pripremiti listu uzvanika, a sve ostalo prepustiti timu stručnjaka.

I hotel International će se u svom prostranom Grand salonu i ostalim dvoranama pobrinuti da vaš dan svima ostane u nezaboravnom sjećanju. Ponosi se dugogodišnjom tradicijom izvrsno organiziranih vjenčanja, modernim interijerom i bogatom kulinarskom ponudom, a sve detalje organizacije, od glazbe, dekoracije, kreativnih jelovnika, specijaliteta, do smještaja gostiju, prepuštate iskusnim djelatnicima. Samo morate reći što želite i svoj dan proslaviti kako i zaslužujete!

U svim navedenim hotelima grupacije HUP-Zagreb d.d. mladenci na poklon dobivaju noćenje za prvu bračnu noć, a za uzvanike vrijede posebne cijene noćenja, pa požurite i rezervirajte željeni termin za svoju svadbenu ceremoniju, koja će u Zagrebu biti kao iz bajke…

Posjetite event ‘Naše vjenčanje’

Ako se ne možete odlučiti što odabrati, pomoći će vam poznati i vrlo posjećeni event ‘Naše vjenčanje’, na kojem se možete detaljnije upoznati s vrhunskom ponudom svadbenih svečanosti i popratnih sadržaja hotela grupacije HUP-Zagreb d.d.

Dani otvorenih vrata, koji se održavaju jednom godišnje, budućim mladencima prezentacijom najboljih svadbenih menija i stolova, degustacijom vrsnih slavljeničkih jela i slastica, prijedlozima cvjetnih dekoracija i taktova bendova, pokušavaju dočarati što je sve potrebno za savršeno vjenčanje, pa se ne propustite informirati i isplanirati svoj dan iz snova! U listopadu posjetite jedan od HUP-Zagreb d.d. hotela te saznajte sve informacije za najljepše vjenčanje.

Comments are closed.